Θέλετε 
ανταποδοτικές υπηρεσίες 
να αυξήσετε τον τζίρο σας 
επαναλαμβανόμενους πελάτες 
αξιόπιστους συνεργάτες 
;
Είστε στο σωστό μέρος!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ EMAIL MARKETING

Είναι ο τρόπος να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και ένα απευθείας κανάλι επικοινωνίας με τους πελάτες σας. Με τη χρήση στοχευμένης στρατηγικής email marketing και πλατφόρμας business intelligence θα σας παρέχουμε την υψηλότερη δυνατή ανταποδοτικότητα. Μάθετε περισσότερα με μία ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ!

Γιατί να κάνετε Email Marketing

Το μάρκετινγκ μέσω email είναι η αποστολή ενός εμπορικού ή ενημερωτικού μηνύματος στους συνδρομητές σας, χρησιμοποιώντας email. Με την ευρεία του έννοια, κάθε email που αποστέλλεται σε έναν δυνητικό ή τρέχοντα πελάτη θα μπορούσε να θεωρηθεί μάρκετινγκ μέσω email. Οι στρατηγικές μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνήθως επιδιώκουν να επιτύχουν έναν ή περισσότερους από τους τρεις κύριους στόχους, την οικοδόμηση αφοσίωσης, εμπιστοσύνης ή αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας. Ο όρος αναφέρεται συνήθως στην αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με σκοπό τη βελτίωση της σχέσης μίας επιχείρησης με ενεργούς ή παλιούς πελάτες, την ενθάρρυνση της αφοσίωσης των πελατών και την επανάληψη των παραγγελιών και την απόκτηση νέων πελατών.

Εδώ και δεκαετίες το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παραμένει ένα κρίσιμο συστατικό οποιασδήποτε στρατηγικής μάρκετινγκ. Είναι ένας οικονομικά αποδοτικός, μετρήσιμος και εξατομικευμένος τρόπος για να προσεγγίσετε δυνητικούς αγοραστές αλλά και να χτίσετε σχέσεις με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες. Είτε είστε μικρή επιχείρηση είτε μεγάλη εταιρεία, το email marketing μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους μάρκετινγκ και να αναπτύξετε τη βάση των πελατών και τα έσοδά σας.

Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα του email marketing είναι ότι είναι το μόνο κανάλι μάρκετινγκ που πραγματικά κατέχετε. Σε αντίθεση με τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αλλαγές αλγορίθμων ή απώλεια πρόσβασης στο κοινό σας. Αν συμμετέχετε σε κάποιο marketplace αναζήτησης ή σύγκρισης τιμών δεν χρειάζεται να τρέμετε κάθε φορά που αλλάζουν την πολιτική χρεώσεων αλλά και το ύψος των προμηθειών. Η λίστα email σας είναι δική σας και έχετε τον πλήρη έλεγχο του ποιος λαμβάνει τα μηνύματά σας και πώς παραδίδονται. Ο μόνος που μπορεί να σας απαγορέψει την επικοινωνία με μία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ο ίδιος κάτοχός της.

Εκτός από το ότι είναι ένα κανάλι που σας ανήκει, το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προσφέρει επίσης μια σειρά από πλεονεκτήματα που άλλα κανάλια μάρκετινγκ απλά δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Για παράδειγμα:

  • Εξατομίκευση: Το μάρκετινγκ μέσω email σάς επιτρέπει να εξατομικεύσετε τα μηνύματά σας και να τα προσαρμόσετε στις συγκεκριμένες ανάγκες και ενδιαφέροντα κάθε παραλήπτη. Αυτό μπορεί να γίνει με τη χρήση κατηγοριοποίησης πελατών βάση ιστορικού αγορών τους και περιήγησης στο eshop σας, δυναμικού περιεχομένου ώστε να είναι πλήρως εξατομικευμένο και άλλων προηγμένων εργαλείων μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Μετρήσιμα αποτελέσματα: Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την επιτυχία των καμπανιών σας, συμπεριλαμβανομένων των ποσοστών ανοίγματος των μηνυμάτων σας, των αναλογιών κλικ προς αριθμό εμφανίσεων και των ποσοστών τοποθέτησης παραγγελίας. Αυτό σας επιτρέπει να λαμβάνετε αποφάσεις βάσει πραγματικών και αξιόπιστων δεδομένων σχετικά με τη στρατηγική μάρκετινγκ σας.
newsletters με open rates άνω των 50%
* Πάνω από 7.000€ έσοδα μηνιαίως από newsletter καμπάνιες
  • Κόστος/έσοδα: Σε σύγκριση με άλλα κανάλια μάρκετινγκ, το email marketing είναι μακράν το πιο οικονομικό και ανταποδοτικό σε σχέση κόστους και εσόδων. Και αυτό είναι ξεκάθαρο στους συνεργάτες μας από τα νούμερα. Από κάτω θα δείτε τα συνολικά έσοδα αλλά και ανά παραλήπτη όσο αφορά τους αυτοματισμούς του καλωσορίσματος, εγκαταλελειμμένου καλαθιού και προγράμματος πιστότητας.
Εικόνα του διαχειριστικού από την πλατφόρμα email marketing του Klaviyo όπου φαίνεται πόσο ανταποδοτικό είναι το email marketing όταν γίνεται με στρατηγική. Δείχνουμε αποτελέσματα από αυτοματισμούς αλλά και πρόγραμμα πιστότητας (Loyalty program)
* Το 37% του μηνιαίου τζίρου του συνεργάτης μας προέρχεται από το email marketing.

Πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε με το email marketing; Η καλύτερη στιγμή ήταν όταν βγήκε online η επιχείρησή σας. Πότε είναι η επόμενη καλύτερη στιγμή; Η απάντηση είναι απλή: τώρα! Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να αρχίσετε να δημιουργείτε τη λίστα email σας και να δημιουργείτε στοχευμένες, εξατομικευμένες καμπάνιες. Μην περιμένετε λοιπόν, ξεκινήστε το ταξίδι σας στο email marketing σήμερα!

ΓιατΙ να μας εμπιστευτειτε

Υψηλού Επιπέδου Υπηρεσίες  Email Marketing

Εδώ θα δείτε κάποιες από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, που απέχουν από το παραδοσιακό email marketing. Για να είναι η πιο ανταποδοτική υπηρεσία μάρκετινγκ για την επιχείρησή σας, χρειάζεται κάτι παραπάνω από ένα newsletter…

Αυτός είναι και ο λόγος που μία στρατηγική email marketing είναι απαραίτητη.  Παρακολουθούμε τη συμπεριφορά του χρήστη on site αλλά και το ιστορικό αγορών του ώστε  να καθορίσουμε εμείς τις προτιμήσεις του. Εντοπίζουμε όλα τα εγκαταλελειμμένα καλάθια και φόρμες παραγγελίας και με στοχευμένα email φέρνουμε πίσω τον χρήστη ώστε να ολοκληρώσει την παραγγελία του. Εντοπίζουμε ανενεργούς συνδρομητές και τους επαναπροσεγγίζουμε. Καθαρίζουμε τακτικά τη λίστα email. Στήνουμε δωρεάν προγράμματα ανταμοιβής ώστε να μείνουν οι συνδρομητές σας πιστοί στην επιχείρησή σας. Και πολλά άλλα….

List & Segments

Με τις λίστες συνδρομητών και την τμηματοποίηση αυτών, δημιουργούμε διαφορετικά τμήματα πελατών ώστε να αποστέλλουμε πλήρως εξατομικευμένα μηνύματα.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Email Deliverability

Εφαρμόζουμε όλες τις απαραίτητες πρακτικές ώστε τα email σας παραδίδονται στα εισερχόμενα του παραλήπτη και όχι στα φάκελο ανεπιθύμητων.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ecommerce Integrations

Έτοιμη διασύνδεση για Shopify, Magento, Woocommerce, Wix, OpenCart, PrestaShop, Mi9, BigCommerce, Spree, Shif4Shop, Volusion.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Campaigns & Flows

Προσωποποιημένες καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ακολουθίες μηνυμάτων στο πλαίσιο της στρατηγικής που έχουμε καταστρώσει για την επιχείρησή σας. Welcome series με υψηλή ανταποδοτικότητα. Επαναληπτικές καμπάνιες με κριτήριο τις ενέργειες που έκανε ο κάθε παραλήπτης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Facebook Ads

Συγχρονίστε λίστες στο Facebook ως προσαρμοσμένα είδη κοινού, ώστε να μπορείτε να διαφημίζεστε σε αυτούς τους συνδρομητές, καθώς και να δημιουργείτε lookalike κοινά. Προσθέστε αυτόματα συνδρομητές που εγγράφονται μέσω του Facebook Lead Ad Forms σε μια λίστα στο Klaviyo.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Google Ads

Συγχρονίζουμε τις λίστες σας με Google Ads Audience ώστε να μπορέσετε να στοχεύσετε τους VIP πελάτες σας αλλά και να φτιάξετε παρόμοια κοινά ώστενα στοχεύστε εκ νέου υπάρχοντες πελάτες, παρόμοιο κοινό και να εξαιρέσετε προφίλ από διαφημιστικές καμπάνιες βάσει κριτηρίων όπως δεδομένα αγορών.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Analytics

Πλήρης αναφορά με όλα δεδομένα που χρειάζεται η επιχείρησή σας γιατί οι αριθμοί δεν λένε ψέμματα. Υποστηρίζουμε την διαφάνεια σε όλες τις συνεργασίες μας. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Unique Coupons

Ξεχάστε τους στατικούς κωδικούς. Κάθε πελάτης παίρνει τον δικό του κουπόνι που είναι μοναδικό. Εκατομίκευση σε όλο το φάσμα της διάδρασης του πελάτη με την επιχείρησή σας.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

A/B Testing

Διενεργούμε συνεχώς A/B testing βελτιώνοντας την απόδοση της κάθε ενέργειας ξεχωριστά. Από τις φόρμες εγγραφής μέχρι τα δημιουργικά μία καμπάνιας και την ώρα που αυτή αποστέλλεται.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
LOULOUDIAONLINE_NEW_LOGO-square
LouloudiaOnline.gr
“Δεν έχουμε λόγια για αυτή την ομάδα. Ο Αλέξανδρος είναι κάποιος που αγαπάει αυτό που κάνει και φαίνεται. Η απόδοση που έχουμε είναι επί 20 φορές το κόστος της υπηρεσίας. Το μόνο που μας στεναχωρεί είναι που δεν ξεκινήσαμε την συνεργασία μας νωρίτερα.”
CEO

Στρατηγική → Σχεδιασμός → Υλοποίηση

Το email marketing είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τις επιχειρήσεις να προσεγγίσουν και να αλληλεπιδράσουν με τους κατάλληλους πελάτες. Με τη σωστή στρατηγική και εκτέλεση, το μάρκετινγκ μέσω email μπορεί να οδηγήσει σε υψηλά ποσοστά μετατροπών και να αποφέρει σημαντική απόδοση της επένδυσής σας.

Email Marketing Strategist κρατώντας ένα laptop στο χέρι και χαμογελώντας.

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ

Είμαι προσωπικά στη διάθεσή σας για να λύσω την οποιαδήποτε απορία σας.
Μετακινηθείτε στην κορυφή