ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP

ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ESHOP

Ένα eshop είναι σαν τη βιτρίνα της επιχείρησής σας στον ψηφιακό κόσμο. Είναι το μέρος όπου ο κόσμος μπορεί να μάθει για τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας, να επικοινωνήσει μαζί σας και να πάρει μια πρώτη εντύπωση για το τι προσφέρετε. Θα σας βοηθήσει να φτάσετε σε νέους πελάτες και να δείξετε το επαγγελματικό σας ύφος. Αυτό λοιπόν που σας προτείνουμε είναι να επικεντρωθείτε σε αυτό που κάνετε και γνωρίζετε καλύτερα, στην επιχείρησή σας. Και αφήστε εμάς να σας φέρουμε μπροστά στα μάτια εκατοντάδων χιλιάδων δυνητικών αγοραστών!

people buying from online shop

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ

Καθημερινά χιλιάδες αγοραστές πραγματοποιούν τις αγορές τους online. Δείξτε τους τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε και αυξήστε κατακόρυφα τον τζίρο σας.

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Ενσωματώνουμε όλους τους τρόπους πληρωμών και χρησιμοποιούμε τα τελευταία πρωτόκολλα ασφαλείας για να διασφαλίσουμε ότι κάθε συναλλαγή στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι ασφαλής και αξιόπιστη. Οι πελάτες σας μπορούν να ψωνίζουν με σιγουριά, γνωρίζοντας ότι οι ευαίσθητες πληροφορίες τους προστατεύονται

couple buy online
mobile optimized eshop

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

Καθώς το μεγαλύτερο μέρος των διαδικτυακών αγορών πραγματοποιείται σε κινητές συσκευές, δίνουμε προτεραιότητα στη σχεδίαση που απευθύνεται σε κινητές συσκευές για να εγγυηθεί μια ομαλή και φιλική εμπειρία για τους πελάτες σε όλες τις οθόνες, ώστε να μπορούν να ολοκληρώσουν τις αγορές τους με ευκολία.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Κατανοούμε ότι η επιχείρησή σας είναι μοναδική. Η ομάδα έμπειρων σχεδιαστών μας θα συνεργαστεί μαζί σας για να δημιουργήσει ένα οπτικά εντυπωσιακό ηλεκτρονικό κατάστημα που θα καταγράφει την ουσία της επωνυμίας σας και θα έχει απήχηση στο κοινό-στόχο σας

WEBSITE DESIGN
Efficient Inventory Management

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ

Εάν η διαχείριση των αποθεμάτων των προϊόντων είναι ζωτικής σημασίας για την επιχείρησή σας, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα βελτιωμένο σύστημα διαχείρισης του στοκ σας που καθιστά εύκολη την παρακολούθηση και την ενημέρωση του αποθέματος. Πιστέψτε μας, θα σας γλυτώσει άπειρο χρόνο.

google
analytics 4

Αποκτήστε πολύτιμες πληροφορίες για την απόδοση του e-shop σας. Θα ενσωματώσουμε εργαλεία ανάλυσης όπως το Google Analytics 4, που παρέχουν πληροφορίες βάσει δεδομένων, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να βελτιστοποιείτε τις επιχειρηματικές σας στρατηγικές

google analytcis 4

Είστε έτοιμοι να ανεβάσετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο; Ας συζητήσουμε πώς η τεχνογνωσία μας στο ηλεκτρονικό εμπόριο μπορεί να μεταμορφώσει την παρουσία σας στο διαδίκτυο. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε μια δωρεάν προσωποποιημένη συνεδρία και να λάβετε μια εξατομικευμένη προσφορά.

Email Marketing Strategist κρατώντας ένα laptop στο χέρι και χαμογελώντας.

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ

Είμαι προσωπικά στη διάθεσή σας για να λύσω την οποιαδήποτε απορία σας.
Μετακινηθείτε στην κορυφή