Κόστος Email Marketing

Πόσο κοστίζει το Email Marketing και τι χρειάζεται να κάνετε για να ξεκινήσετε.

Email + SMS marketing

ΚΟΣΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ EMAIL + SMS MARKETING

Από κάτω θα δείτε αναλυτικά τι παρέχουμε σαν υπηρεσίες email marketing. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε ένα προσωποποιημένο κόστος βάση των αναγκών της επιχείρησής σας.

Λευκό πληκτρολόγιο, λευκό ποντίκι υπολογιστή, λευκό στυλό, μεένα τατράγωνο ξύλινο κύβο με το σύμβολο του email marketing για ένα ιστότοπο που έχει περιεχόμενο για το κόστος του email marketing.

Δημιουργία ακολουθιών email

Δημιουργούμε αυτοματισμούς για την επιχείρησή σας ώστε να στέλνετε το σωστό email, στον σωστό άνθρωπο, την σωστή στιγμή! Και αυτό γιατί η έναρξη της ακολουθίας βασίζεται σε κάποια ενέργεια που έκανε ο χρήστης στο website σας και μετά από αυτά λαμβάνει 3-5 διαφορετικά μηνύματα. Σε κάθε στάδιο της αποστολής, επαναξιολογούμε τη συμπεριφορά του χρήστη και αποφασίζουμε αν πρέπει να συνεχίσει να τα λαμβάνει ή όχι.

Αποστολή μαζικών Newsletter

Σχεδιάζουμε τα newsletter σας και τα αποστέλλουμε στη λίστα σας στοχευμένα. Και όλα αυτά με το ελάχιστο κόστος και όντας απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες και την επιχείρησή σας!

ΦΟΡΜΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Στοχευμένες φόρμες εγγραφής ώστε να μεγαλώσετε τη λίστα των συνδρομητών σας αλλά και να βελτιώσετε την εμπειρία του χρήστη στο eshop σας με προσωποποιημένες προτάσεις.

Πλήρης Ενσωμάτωση

Αναλαμβάνουμε πλήρως το στήσιμο του λογαριασμού σας, εφαρμόζοντας τις βέλτιστες ρυθμίσεις ώστε να εκμεταλλευτείτε στο 100% το email marketing.

Δημιουργία Email

Αναβαθμίστε την παρουσία της επιχείρησης στην άμεση επικοινωνία με τους πελάτες σας μέσω email. Όλα τα templates δημιουργούνται βάση της επωνυμίας σας ώστε η εμπειρία του χρήστη στα εισερχόμενά του να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην εμπειρία on site.

Ακολουθίες Email

Αξιοποιούμε την αποτελεσματικότητα των αυτοματοποιημένων ακολουθιών μηνυμάτων. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε προσαρμοσμένους αυτοματισμούς για την επιχείρησή σας, διασφαλίζοντας ότι η επικοινωνία με το κοινό σας θα είναι κάθε φορά ανάλογη με το σημείο που βρίσκεται στο ταξίδι του προς την ολοκλήρωση του στόχου σας.

Ανώνυμη Παρακολούθηση

Αξιοποιήστε τη δυνατότητα παρακολούθησης δεδομένων ανώνυμα για να κατανοήσετε τη συμπεριφορά του κοινού σας. Με την ανώνυμη παρακολούθηση, ανακαλύπτετε τάσεις και πρότυπα που σας βοηθούν να προσαρμόσετε τη στρατηγική σας για βέλτιστα αποτελέσματα με το που θα εγγραφεί ο χρήστης στο email marketing.

Φόρμες εγγραφής

Αυξήστε τη βάση των συνδρομητών σας με αποτελεσματικές φόρμες εγγραφής. Σχεδιάζουμε και ενσωματώνουμε φόρμες στο website σας βάση της συμπεριφοράς των χρηστών, της σελίδας όπου βρίσκονται, του ιστορικού τους κτλ. Έτσι αυτό που βλέπει ο χρήστης είναι πάντα σχετικό και αποφεύγουμε να τον κουράζουμε με συνεχόμενα pop ups.

Newsletters

Διαχειριζόμαστε ολόκληρη τη διαδικασία, από τη δημιουργία περιεχομένου μέχρι την έγκαιρη αποστολή, μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητα των newsletter σας. Εξατομικευμένη στόχευση λόγω στρατηγικής τμηματοποίησης των συνδρομητών σας.

Πρόγραμμα Ανταμοιβής

Ενισχύστε την πιστότητα των πελατών σας μέσω προσαρμοσμένων προγραμμάτων ανταμοιβής (αλλιώς loyalty programs) που ενσωματώνονται στη στρατηγική email σας. Ενθαρρύνετε τις επαναλαμβανόμενες παραγγελίες και ανταμείβετε τους πιο πολύτιμους πελάτες σας με αποκλειστικές προσφορές και κίνητρα.

Πλήρης Αναφορά

Ενημερωθείτε για την απόδοση του email marketing με πλήρεις μηνιαίες αναφορές. Θα έχετε πλήρη γνώση σχετικά με την κάθε ενέργεια και κατά πόσο αυτή ήταν ανταποδοτική για τη δική σας επιχείρηση.

Προσωπική Υποστήριξη

Πλήρης προσωπική υποστήριξη. Η ομάδα μας δεσμεύεται να παρέχει άμεση βοήθεια και καθοδήγηση, εξασφαλίζοντας ότι οι προσπάθειές σας στο email marketing βρίσκονται πάντα στον σωστό δρόμο. Σε αυτόν που οδηγεί στην επίτευξη των στόχων σας.

Σχετικά Προιόντα

Ενισχύστε τον αριθμό των αλληλεπιδράσεων με προσωποποιημένα προϊόντα στα email σας. Παρουσιάστε σχετικά προϊόντα με βάση τις προτιμήσεις του πελάτη. Μπορεί να είναι προϊόντα που είδε πρόσφατα ή έβαλε στο καλάθι του αλλά δεν αγόρασε. Με αυτό τον τρόπο ο συνδρομητής σας νιώθει ότι πραγματικά τον γνωρίζετε και είναι πολύ πιο πιθανό να ολοκληρώσει την παραγγελία του.

Τμηματοποίηση

Αποστείλετε τα μηνύματά σας με ακρίβεια χρησιμοποιώντας προηγμένη τμηματοποίηση. Σας βοηθούμε να στοχεύσετε συγκεκριμένα τμήματα των συνδρομητών σας, παρέχοντας προσαρμοσμένο περιεχόμενο που είναι σχετικό με τον κάθε παραλήπτη. Εκμεταλλευτείτε το ιστορικό αγορών των πελατών σας ή το ιστορικό περιήγησης των επισκεπτών σας.

Μη Συνδρομητές

Εντοπίστε πελάτες που δεν έχουν εγγραφεί στο συνδρομητικό σας δελτίο με στρατηγική επαναστόχευση. Δώστε τους κίνητρο να εγγραφούν και μειώστε τον χρόνο τοποθέτησης της επόμενης παραγγελίας τους.

Τεχνητή Νοημοσύνη

Αξιοποιήστε τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης για να προβλέψετε τη συμπεριφορά του πελάτη σας. Βελτιστοποιήστε τη στρατηγική σας εξασφαλίζοντας ότι οι καμπάνιες σας είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Συγκεντρώστε δεδομένα που θα προβλέψουν τον μέσο χρόνο μεταξύ των παραγγελιών ενός πελάτη και το μελλοντικό του CLTV.

Domain Αποστολέα

Βελτιώστε την παράδοση και την αξιοπιστία της διεύθυνσης email σας δημιουργώντας έναν αποκλειστικό τομέα αποστολέα. Διαχειριζόμαστε τις τεχνικές πτυχές, διασφαλίζοντας ότι τα email σας θα παραδίδονται στα εισερχόμενα και όχι στον φάκελο ανεπιθυμήτων.

A/B Testing

Βελτιστοποιήστε τις καμπάνιες σας για βέλτιστα αποτελέσματα με τo A/B testing. Πειραματιστείτε με διαφορετικά στοιχεία για να ανακαλύψετε τι έχει καλύτερη απήχηση στο κοινό σας, βελτιώνοντας τη στρατηγική σας και μαζί τον τζίρο σας.

Δημιουργία Email Templates

Αναβαθμίστε την παρουσία της επιχείρησης στην άμεση επικοινωνία με τους πελάτες σας μέσω email. Όλα τα templates δημιουργούνται βάση της επωνυμίας σας ώστε η εμπειρία του χρήστη στα εισερχόμενά του να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην εμπειρία on site.

Κριτικές

Αυξάνουμε τις θετικές κριτικές της επιχείρησης με τμηματοποίηση ευχαριστημένων και δυσαρεστημένων πελατών, ώστε να προτρέπονται να αφήσουν κριτική μόνο όσοι δείχνουν διάθεση να αφήσουν θετική. Οι υπόλοιποι λαμβάνουν μέρος σε έρευνα ικανοποίησης.

Έρευνες Ικανοποίησης

Μετά την αποστολή της παραγγελίας δεν τελειώσαμε. Είναι σημαντικό να βεβαιωθούμε ότι ο πελάτης έμεινε ικανοποιημένος ώστε να μας προτιμήσει ξανά. Στέλνουμε στοχευμένες έρευνες ικανοποίησης πελατών μετρώντας το NPS. Για όσους είναι δυσαρεστημένοι, στέλνουμε άμεσα email στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ώστε να το ερευνήσει.

Συγχρονισμός

Μπορούμε να δημιουργήσουμε στοχευμένα κοινά βάση των δεδομένων της επιχείρησης. Π.χ. στο Facebook μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δεδομένα 180 ημερών. Σε εμάς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα από την αρχή λειτουργίας της επιχείρησης χωρίς περιορισμούς ώστε να γίνει η διαφήμισή σας σε Facebook & Google πιο αποδοτική.

Viber/SMS

Αναλαμβάνουμε Viber / SMS καμπάνιες με στρατηγική στόχευση. Αυτές οι καμπάνιες έχουν ποσοστά ανοίγματος πάνω από 95%, για αυτό πρέπει ένα τόσο άμεσο κανάλι επικοινωνίας να χρησιμοποιηθεί για να αποσταλούν μηνύματα με χειρουργική ακρίβεια.

Push Notifications

Αυξήστε την αφοσίωση των πελατών σας με έγκαιρες, εξατομικευμένες ειδοποιήσεις push που αιχμαλωτίζουν το κοινό σας, οδηγώντας πίσω στην επιχείρηση.

Συχνεσ ερωτησεισ

FAQs

Φυσικά! Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό καθώς η αρχή κάθε συνεργασίας είναι το ήμιση του παντός. Χωρίς καμία απολύτως δέσμευση μπορείτε να κλείστε μία δωρεάν παρουσίαση των 30 λεπτών, όπου θα συζητήσουμε για την επιχείρησή σας και θα σας παρουσιάσουμε χρήσιμες συμβουλές για το πώς μπορείτε να βελτιώσετε το υπάρχων email marketing πλάνο σας ή τι θα κάνουμε για εσάς αν είστε νέοι στον χώρο. Πέραν τούτου, μπορείτε να δείτε πραγματικά αποτελέσματα στα case studies μας.

Παρακολουθούμε όλα τα events του eshop σας και καταγράφουμε και τις πωλήσεις. Μπορείτε να δείτε για τον κάθε πελάτη ποιο newsletter άνοιξε, σε ποιο έκανε κλικ, πότε αγόρασε, ποια προιόντα κλπ. Η διασύνδεση είναι η πληρέστερη της αγοράς για αυτό και μπορούμε να έχουμε θεαματικά αποτελέσματα.

Η διασύνδεση μπορεί να γίνει από εμάς σε συνεργασία με τον προγραμματιστή σας, αρκεί το ηλεκτρονικό σας κατάστημα να λειτουργεί σε μία από τις ακόλουθες πλατφόρμες: Magento, PrestaShop, Shopify, Wix , WooCommerce, Mi9, OpenCart, Shift4Shop, Spree, Volusion.

Τα προσωπικά δεδομένα είναι απόλυτα ασφαλή και δεν είναι αποθηκευμένα στο site σας, οπότε δεν έχετε κανένα λόγο ανησυχίας. Όλοι οι συνδρομητές εγγράφονται στα newsletter μας με double opt-in, δηλαδή επιβεβαιώνουν το email τους και την εγγραφή τους και μέσα σε κάθε προφίλ αναγράφεται με σαφήνεια πότε και με ποιον τρόπο συναίνεσαν στην αποστολή newsletters.

Μετακινηθείτε στην κορυφή