ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΟΥΜΕ

Υπηρεσίες Digital Marketing

Εδώ θα δείτε κάποιες από τις άλλες υπηρεσίες που προσφέρουμε.

ESHOP

Έχουμε την εμπειρία και τη γνώση που απαιτούνται για την κατασκευή κλιμακωτών και οικονομικά αποδοτικών λύσεων που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

WEBSITES

Στον σημερινό ψηφιακό κόσμο, η ιστοσελίδα σας είναι η πρώτη αλληλεπίδραση που έχουν οι καταναλωτές με την επιχείρησή σας και έχει τεράστιο αντίκτυπο.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Hotel Digital Marketing

Κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου, υψηλό ADR και αυξημένα έσοδα. Ελαχιστοποίηση εξάρτησης από τα online ταξιδιωτικά γραφεία.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

SEO

Δημιουργούμε και αναπτύσσουμε το SEO στρατηγικά. Ο στόχος είναι οι χρήστες που είναι πιο πιθανό να αλληλεπιδράσουν με τον ιστότοπό σας και να γίνουν πελάτες σας.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Local SEO

Το τοπικό SEO σας αφορά εφόσον έχετε φυσική τοποθεσία.. Θέλετε να είστε ορατοί online όταν κάποια ψάχνει π.χ. "εστιατόριο Χαλάνδρι" ή "ξενοδοχείο Κρήτη";

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Content Marketing

Το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι μία από τις πιο ισχυρές στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ. "Content is the King" όπως ξεκάθαρα δηλώνει και η Google.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Social Media

Τα κοινωνικά μέσα σας προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία να συναντήσετε και να αλληλεπιδράσετε με τους επισκέπτες σας, να αυξήσετε την αφοσίωση και να προσελκύσετε πιθανούς πελάτες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Facebook Ads

Στοχεύουμε χρήστες που πιθανόν ενδιαφέρονται για την υπηρεσία/προϊόντα σας και βοηθάμε στην αύξηση αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας σας αλλά και αύξησης του τζίρου σας.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Google Ads

Επιλέγουμε τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά και τρέχουμε Google Ads επιτυγχάνοντας τους στόχους της επιχείρησης, στοχεύοντας στην πρόθεση του χρήστη που κάνει την αναζήτηση με χειρουργική ακρίβεια.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετακινηθείτε στην κορυφή