ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΞΕΚΙΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟ

Με πάθος για σχεδιασμό και δέσμευση για αποτελέσματα, είμαστε εδώ για να μετατρέψουμε την παρουσία σας στο διαδίκτυο ελκυστική αλλά και ανταποδοτική. Δεν κατασκευάζουμε απλώς ιστότοπους – δημιουργούμε διαδικτυακές εμπειρίες που οδηγούν στην επίτευξη των στόχων σας. Το χαρτοφυλάκιό μας αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσής μας στον σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα και την υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών μας.

WEBSITE MANAGEMENT

ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Πιστεύουμε ότι η διαχείριση του ιστότοπού σας θα πρέπει να είναι εύκολη. Με τις έξυπνες λύσεις διαχείρισης ιστοτόπων μας, θα έχετε τον πλήρη έλεγχο της παρουσίας σας στο διαδίκτυο χωρίς την ανάγκη τεχνικής εξειδίκευσης

ΠΛΑΝΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

Συνεργαζόμαστε στενά ώστε να κατανοήσουμε εις βάθος τους στόχους και το όραμά σας για να δημιουργήσουμε έναν οδικό χάρτη για την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας σας.

plan
web-responsive-design

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Σε έναν κόσμο που οι περισσότεροι περιηγούνται online σε κινητά, ο ιστότοπός σας πρέπει να είναι τέλειος σε κάθε οθόνη. Τα σχέδιά μας με responsive design εξασφαλίζουν απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη, ανεξάρτητα από τη συσκευή.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Ο ιστότοπός σας πρέπει να είναι τόσο μοναδικός όσο και η επωνυμία σας. Ειδικευόμαστε στη δημιουργία εξατομικευμένων σελίδων που αιχμαλωτίζουν την ουσία σας και έχουν απήχηση στο κοινό-στόχο σας.

webdesign
Efficient Inventory Management

Δοκιμή και βελτίωση

Οι αυστηρές δοκιμές διασφαλίζουν ότι ο ιστότοπός σας είναι άψογος και έτοιμος πριν βγει live.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Δεν τελειώνουμε εδώ. Διασυνδέουμε τον ιστότοπο με Google Analytcis 4 ώστε να έχετε πρόσβαση σε χρήσιμα δεδομένα για την επιχείρηση. Παρέχουμε συνεχή υποστήριξη στο ψηφιακό σας ταξίδι ώστε να έχετε τα μέγιστα οφέλη από την ψηφιακή σας παρουσία.

google analytcis 4
All
ΙΑΤΡΙΚΑ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ
ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ

Μπορείτε να δείτε όλο το portfolio μας αλλά και demo ιστοσελίδες. Ζητήστε μας να ετοιμάσουμε μία για τον κλάδο σας εντελώς δωρεάν αν δε βλέπετε κάτι σχετικό.

Είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε ή να αναβαθμίστε την ψηφιακή σας βιτρίνα. Στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp ή email αν δε βλέπετε τον κλάδο σας ώστε να σας δημιουργήσουμε ένα δωρεάν demo site.

Email Marketing Strategist κρατώντας ένα laptop στο χέρι και χαμογελώντας.

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ

Είμαι προσωπικά στη διάθεσή σας για να λύσω την οποιαδήποτε απορία σας.
Μετακινηθείτε στην κορυφή