Οκτώβριος 2023

Local SEO business citations

Οι online καταχωρήσεις της επιχείρησης

Οι αναφορές μίας επιχείρησης online αφορούν τις πληροφορίες σας – όνομα, διεύθυνση και αριθμός τηλεφώνου – σε άλλους ιστότοπους. Είναι το διαδικτυακό σας αναγνωριστικό – αντίγραφα ασφαλείας τρίτων των πληροφοριών της επιχείρησής σας που σας βοηθούν να αποδείξετε ότι είστε τοπική επιχείρηση στην πραγματική σας διεύθυνση. Μάθετε πώς να τα διαχειρίζεστε αποτελεσματικά ώστε να εμφανίζεστε σε όλες τις σχετικές τοπικές αναζητήσεις που σας αφορούν.

Οι online καταχωρήσεις της επιχείρησης Περισσότερα »

LOCAL-SEO-CONTENT

Τι περιεχόμενο να δημιουργήσετε να ξεχωρίσετε στις τοπικές αναζητήσεις

Το περιεχόμενο του ιστότοπου ήταν πάντα ένας από τους κύριους παράγοντες στο SEO – προφανώς, δεν μπορείτε να κατατάξετε για μια φράση-κλειδί εάν δεν έχετε σχετικές πληροφορίες στον ιστότοπό σας. Η Google έχει εξελιχθεί από απλή αντιστοίχιση λέξης-κλειδιού σε αναζήτηση βάσει οντοτήτων και το Τοπικό SEO βασιζόταν πάντα σε οντότητες. Ωστόσο, η παλιά ιδέα εξακολουθεί να ισχύει – για οποιαδήποτε φράση-κλειδί θέλετε να κατατάξετε, χρειάζεστε μια σελίδα στον ιστότοπό σας σχετικά με αυτήν την έννοια. Όλα τα τυπικά τεχνικά στοιχεία έχουν επίσης σημασία. Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε συγκεκριμένα για το Τοπικό SEO, οπότε ας μιλήσουμε για τα στοιχεία που διαφέρουν από το παραδοσιακό SEO.

Τι περιεχόμενο να δημιουργήσετε να ξεχωρίσετε στις τοπικές αναζητήσεις Περισσότερα »

backlinks for local seo

Σύνδεσμοι στο Τοπικό SEO σαν παράγοντας κατάταξης

Οι σύνδεσμοι ήταν πάντα ο πιο σταθμισμένος παράγοντας κατάταξης στον παραδοσιακό αλγόριθμο της Google και είναι απίστευτα ισχυροί και στον τοπικό αλγόριθμο της Google. Στην ιδανική περίπτωση, οι καλύτεροι ιστότοποι θα έχουν τους περισσότερους εισερχόμενους συνδέσμους. Η πλειοψηφία των τοποθεσιών τοπικής επιχείρησης έχει μόνο μερικές εκατοντάδες τομείς σύνδεσης – μερικές φορές ούτε καν 100. Διαβάστε πώς θα το διορθώσετε.

Σύνδεσμοι στο Τοπικό SEO σαν παράγοντας κατάταξης Περισσότερα »

Οι πιο σημαντικοί παράγοντες κατάταξης της Google για τις τοπικές επιχειρήσεις το 2024

Πώς σας κατατάσσει η Google στις τοπικές αναζητήσεις.

Κανείς δε γνωρίζει ακριβώς τι υπάρχει στον αλγόριθμο της Google εκτός από τους μηχανικούς της Google, οπότε πώς υποτίθεται ότι γνωρίζετε πώς να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας; Κάθε χρόνο, αρκετές εταιρείες και εξειδικευμένα εργαλεία δημοσιεύουν τις λίστες τους με σημαντικούς παράγοντες κατάταξης, αλλά δεν πρέπει ποτέ να θεωρείτε ευαγγέλιο οτιδήποτε διαβάζετε ή παρακολουθείτε. Σίγουρα, είναι πιθανό ότι τα περισσότερα από αυτά που θα διαβάσετε ή θα ακούσετε θα είναι χρήσιμα, αλλά μερικά από αυτά μπορεί να μην κάνουν λίγη διαφορά για εσάς.

Πώς σας κατατάσσει η Google στις τοπικές αναζητήσεις. Περισσότερα »

Τι είναι το τοπικό SEO και γιατί είναι σημαντικό για την επιχείρησή σας;

Σε αυτό το μάθημα, το πρώτο σας μάθημα σχετικά με το Τοπικό SEO, θα μιλήσουμε για το πώς το Τοπικό SEO διαφέρει από το κανονικό SEO και γιατί είναι σημαντικό για τη δική σας επιχείρηση. Οπότε αν έχετε οποιαδήποτε φυσική τοποθεσία και θέλετε οι χρήστες που ψάχνουν για μία υπηρεσία ή προϊόν στην περιοχή σας να σας βρίσκουν online, αυτό το μάθημα είναι για εσάς.

Τι είναι το τοπικό SEO και γιατί είναι σημαντικό για την επιχείρησή σας; Περισσότερα »

Πώς να βελτιώσετε την online ανακαλυψιμότητα μίας τοπικής επιχείρησης.

Πώς να βελτιώσετε την online ανακαλυψιμότητα μίας τοπικής επιχείρησης.

Στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας σήμερα, η ισχυρή διαδικτυακή παρουσία αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την επιτυχία κάθε επιχείρησης, ιδιαίτερα για εκείνες που δραστηριοποιούνται σε τοπικό επίπεδο. Σύμφωνα με το statista.com, περίπου το 80% των χρηστών στην Ελλάδα ψάχνουν για προϊόντα και υπηρεσίες online! Το τοπικό SEO και η διαχείριση της φήμης είναι δύο ισχυρά εργαλεία που μπορούν να αυξήσουν σημαντικά την ορατότητα και το κύρος της επιχείρησής σας στον ψηφιακό χάρτη.Ελάτε να εξετάσουμε πώς μπορείτε να βελτιώσετε την ανακαλυψιμότητα της επιχείρησης μέσω του LocalSEO και της διαχείρισης της φήμης.

Πώς να βελτιώσετε την online ανακαλυψιμότητα μίας τοπικής επιχείρησης. Περισσότερα »

webiste-seo-homepage-vs-landing-pages

Ο ζωτικός ρόλος της κεντρικής σελίδας στο SEO

Καλώς ήρθατε στον κόσμο του ψηφιακού μάρκετινγκ, όπου κάθε κλικ, κάθε εμφάνιση και κάθε επόσκεψη έχει σημασία. Η αρχική σελίδα και οι σελίδες προορισμού του ιστότοπού σας παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του SEO. Σε αυτό το άρθρο, θα αποκαλύψουμε τη σημασία αυτών των δύο βασικών στοιχείων, ρίχνοντας φως στους μεμονωμένους ρόλους τους, τις στρατηγικές βελτιστοποίησης και τον συλλογικό αντίκτυπό τους στην αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας του ιστότοπού σας. Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε ένα ταξίδι στο σύμπαν του ψηφιακού μάρκετινγκ καθώς εμβαθύνουμε στον κόσμο της τεχνογνωσίας του SEO.

Ο ζωτικός ρόλος της κεντρικής σελίδας στο SEO Περισσότερα »

how-to-avoid-gmail-promotions-tab

Πώς να πηγαίνουν τα email σας στα εισερχόμενα του Gmail και όχι στις καρτέλες Προσφορές / Κοινωνικά.

Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά η καρτέλα “Προσφορές” και “Κοινωνικά” στο Gmail μπορεί μερικές φορές να εμποδίσει τις προσπάθειές σας να προσεγγίσετε αποτελεσματικά το κοινό σας. Μη φοβάστε, καθώς είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε σε προηγμένες στρατηγικές και συμβουλές ειδικών για να διασφαλίσουμε ότι τα email σας όχι μόνο μεταφέρονται στα κύρια εισερχόμενα, αλλά και προσελκύουν και μετατρέπουν τους συνδρομητές σας σε πελάτες.

Πώς να πηγαίνουν τα email σας στα εισερχόμενα του Gmail και όχι στις καρτέλες Προσφορές / Κοινωνικά. Περισσότερα »

Μετακινηθείτε στην κορυφή