Τι να κάνετε στο Gmail για να μη χάνετε κανένα μήνυμά μας.

Περιεχόμενα

Τι να κάνετε για να λαμβάνετε όλα τα σημαντικά  μηνύματα στα ειχερχόμενα.

Παρακάτω σας έχουμε κάποιες χρήσιμες συμβουλές σε περίπτωση που υπάρχουν κάποια newsletter τα οποία δε θέλετε να τα χάσετε με τίποτα! Οι εικόνες και τα βίντεο αφορούν το Gmail αλλά με παρόμοιο τρόπο μπορείτε να το κάνετε σε όλους τους email service providers (π.χ. Yahoo)

Προσθέστε το email του αποστολέα στις επαφές σας.

Ο πιο εύκολος τρόπος είναι απλά να απαντήσετε σε ένα email. Πείτε απλά ένα καλησπέρα ή ένα καλό λόγο εφόσον λαμβάνετε χρήσιμο περιεχόμενο. Γιατί όχι; Αυτό λοιπόν θα προσθέσει αυτόματα τη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του αποστολέα στις επαφές σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να πατήσετε στο εικονίδιο που βλέπετε από κάτω ώστε να προστεθεί ο αποστολές σας στις επαφές σας.

DESKTOP

πώς να προσθέσετε μία επαφή ενός αποστολέα στο Gmail σας.

MOBILE

 

Σύρετε το μήνυμα στα Κύρια μηνύματα.

Αν βλέπετε τα email σας από τον browser, το μόνο που αρκεί να κάνετε είναι να “σύρετε” το email που σας ενδιαφέρει και από την καρτέλα “Προσφορές” ή “Κοινωνικά” στην καρτέλα “Κύρια”. Αυτό δίνει σήμα στο Gmail ότι αυτό το μήνυμα είναι σημαντικό για εσάς. Έτσι από εδώ και πέρα τα μηνύματα αυτού του αποστολέα θα πηγαίνουν στα εισερχόμενά σας ώστε να μη χάνετε ούτε ένα!

Επιπρόσθετα, συνήθως τέρμα κάτω σε κάθε μήνυμα, έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε είτε τη συχνότητα επικοινωνίας είτε να επιλέξετε  τι είδους email θέλετε να λαμβάνετε. Ακόμη και να επιλέξετε να διαγραφείτε, πιθανόν να δοθεί η εναλλακτική να αλλάξετε τη συχνότητα των emails που λαμβάνετε. Τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε. Άλλωστε ο σεβασμός είναι το βασικότερο θεμέλιο μίας σωστής σχέσης.

respect-thank-you-logo

Μετακινηθείτε στην κορυφή