Δεκέμβριος 2023

Παρακολούθηση μετατροπών στο email marketing σε ένα λευκό πίνακα. Παρουσίαση των αποτελεσμάτων.

Παρακολούθηση μετατροπών στο email marketing

Η παρακολούθηση των μετατροπών (ό,τι σημαίνει αυτό για τηνκάθε επιχείριση) είναι ζωτικής σημασίας για να τρέξετε το email marketign επιτυχημένα. Ωστόσο, η παρακολούθηση λανθασμένων δεδομένων μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος κατεύθυνση και να έχει τρομερές συνέπειες στην παραδοσιμότητα και την επιχείρησή σας

Παρακολούθηση μετατροπών στο email marketing Περισσότερα »

newsletter-design-and-content

Newsletters: Σχεδιασμός και περιεχόμενο που αποδίδουν.

Η γνώση και η κατανόηση της ανατομίας ενός email είναι απαραίτητες για την ενίσχυση της παραδοσιμότητας των newsletter σας. Διαδραματίζει επίσης βασικό ρόλο στο να σας βοηθήσει να τραβήξετε την προσοχή των συνδρομητών στα εισερχόμενα και να τους ενθαρρύνετε να αλληλεπιδράσουν με το email σας.
Σε αυτό το άρθρο θα καλύψουμε
Τα βασικά στοιχεία ενός αποτελεσματικού, εντυπωσιακού newsletter
Πώς κάθε στοιχείο επηρεάζει την παραδοσιμότητα
Τα “πρέπει” για τη δημιουργία ενός υπέροχου email

Newsletters: Σχεδιασμός και περιεχόμενο που αποδίδουν. Περισσότερα »

Υπολογιστής που δείχνει κάποιον να έχει πέσει θύμα phishing και τρόποι για να μην γίνει αυτό

Email Authentication: 3 μέθοδοι για επιτυχημένο Email Marketing

Ο έλεγχος ταυτότητας email είναι η μεγαλύτερη άμυνα του αποστολέα ενάντια σε επιβλαβείς επιθέσεις πλαστογράφησης ή phishing. Ωστόσο, ο έλεγχος ταυτότητάς σας ως αποστολέα email δεν είναι εύκολος και έχει αρκετά τεχνικά κομμάτια. Ελάτε να το αναλύσουμε με απλά λόγια ώστε να γίνει κατανοητό και εύκολα εφαρμόσιμο.

Email Authentication: 3 μέθοδοι για επιτυχημένο Email Marketing Περισσότερα »

Email που έχουν μπλοκαριστεί από το να παραδοθούν και τρόποι να το διορθώσετε

Λίστες αποκλεισμού email: Τι είναι και πώς να τις αποφύγετε.

Ως αποστολέας email θα πρέπει να παραμείνετε σε επαγρύπνηση και να ακολουθείτε τις βέλτιστες πρακτικές για να αποφύγετε την ένταξή σας σε κάποια λίστα αποκλεισμού email – και τον επακόλουθο αντίκτυπο στην παραδοσιμότητα των καμπανιών σας. Δυστυχώς, πολλοί αποστολείς καταλήγουν σε λίστες αποκλεισμού και δεν έχουν ιδέα ότι συμβαίνει αυτό. Σε αυτήν την ενότητα, θα αναλύσουμε τι είναι οι λίστες αποκλεισμού, πώς να τις αποφύγετε και πώς να αφαιρεθείτε από μια λίστα αποκλεισμού, όταν χρειάζεται.

Λίστες αποκλεισμού email: Τι είναι και πώς να τις αποφύγετε. Περισσότερα »

email που μπκήε στον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και τρόποι για να το διορθώσετε

Έτσι θα αποφύγετε των φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

Ανάλογα με τη φήμη σας ως αποστολέα, οι πάροχοι ηλεκτρονικής αλληλογραφίας είτε θα αποδεχτούν τα εισερχόμενα email σας είτε θα τα στείλουν να αργοπεθάνουν στον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αλλά καθώς το τοπίο των email αλλάζει και οι προσδοκίες των συνδρομητών αυξάνονται, η διατήρηση μιας σταθερής φήμης αποστολέα είναι πιο δύσκολη από ποτέ. Σε αυτήν την ενότητα, θα αναλύσουμε τι καθορίζει τη φήμη σας ως αποστολέα και πώς να παραμείνετε η σχέση σας με τους παρόχους ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σε άριστο επίπεδο.

Έτσι θα αποφύγετε των φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Περισσότερα »

Μετακινηθείτε στην κορυφή