Απρίλιος 2023

Πώς να αυξήσετε τους συνδρομητές σας και γιατί αυτό είναι κακή ιδέα

Πώς να αυξήσετε την λίστα συνδρομητών σας και γιατί αυτό είναι κακή ιδέα

Σε αυτή την εποχή, το email marketing είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους να επικοινωνήσετε με τους πελάτες σας και να προωθήσετε την επιχείρησή σας στην Ελλάδα. Αν είστε ένας αρχάριος στο email marketing, τότε πιθανότατα αναρωτιέστε πώς μπορείτε να αυξήσετε τη λίστα σας. Μια από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους είναι να αγοράσετε συνδρομητές ή να τους αποκτήσετε μέσω διαγωνισμών.

Πώς να αυξήσετε την λίστα συνδρομητών σας και γιατί αυτό είναι κακή ιδέα Περισσότερα »

Το Email Marketing και η Ανάπτυξη της Επιχείρησής σας

Το Email Marketing και η Ανάπτυξη της Επιχείρησής σας

Το email marketing είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να επικοινωνείτε με τους πελάτες σας και να αυξάνετε τις πωλήσεις σας. Σε αυτό τον οδηγό θα μάθετε τα πλεονεκτήματα του email marketing και πώς να το χρησιμοποιήσετε για την επιτυχία της επιχείρησής σας.

Το Email Marketing και η Ανάπτυξη της Επιχείρησής σας Περισσότερα »

Blog Email marketing strategy

Στρατηγική μάρκετινγκ μέσω email – οδηγός για αρχάριους.

Μάθετε τα βασικά για τη δημιουργία μιας αποτελεσματικής στρατηγικής μάρκετινγκ μέσω email με αυτόν τον οδηγό για αρχάριους. Από τον καθορισμό των στόχων σας μέχρι τη μέτρηση της επιτυχίας σας, θα σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε ένα σχέδιο που οδηγεί σε πωλήσεις και προσφέρει αποτελέσματα.

Στρατηγική μάρκετινγκ μέσω email – οδηγός για αρχάριους. Περισσότερα »

why-sending-too-many-emails-can-hurt-my-email-marketing-plan

Πόσα newsletters να στέλνω στους συνδρομητές μου;

Για οποιοδήποτε κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, το μάρκετινγκ μέσω email είναι ένα σημαντικό εργαλείο για να προσεγγίσετε δυνητικούς και υπάρχοντες πελάτες. Ωστόσο, η αποστολή πάρα πολλών email μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στο σχέδιο μάρκετινγκ μέσω email. Το ίδιο και το στέλνετε αραιά και πού. Μπερδευτήκατε; Διαβάστε το άρθρο και θα καταλάβετε.

Πόσα newsletters να στέλνω στους συνδρομητές μου; Περισσότερα »

Γιατί διαγράφονται οι συνδρομητές σας από την λίστα newsletter σας;

Χάνετε συνδρομητές από το ενημερωτικό δελτίο σας και αναρωτιέστε γιατί; Η απώλεια συνδρομητών μπορεί να είναι απογοητευτική και επιζήμια για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε μερικά κοινά λάθη που θα μπορούσαν να αναγκάσουν τους συνδρομητές να διαγραφούν και να παρέχουμε πρακτικές λύσεις για τη διόρθωσή τους.

Γιατί διαγράφονται οι συνδρομητές σας από την λίστα newsletter σας; Περισσότερα »

LOW QUALITY EMAIL LIST

Χαμηλής ποιότητας λίστες email συνδρομητών: Προβλήματα και λύσεις.

Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, γνωρίζετε πόσο σημαντικό μπορεί να είναι το email marketing για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Ωστόσο, εάν δεν έχετε λίστα email υψηλής ποιότητας, οι προσπάθειές σας για το μάρκετινγκ μέσω email θα πέσει στο κενό. Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο τι μπορεί να κάνετε λάθος με τη λίστα email σας και τι πώς να το διορθώσετε.

Χαμηλής ποιότητας λίστες email συνδρομητών: Προβλήματα και λύσεις. Περισσότερα »

10-MOST-COMMON-MISTAKES-IN-EMAIL-MARKETING

10 λάθη στο email marketing που θα σας κοστίσουν λεφτά.

Το email marketing είναι ένα ισχυρό εργαλείο για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Σας επιτρέπει να προσεγγίζετε δυνητικούς αγοραστές και να διατηρείτε επαφή με υπάρχοντες πελάτες. Ωστόσο, υπάρχουν κοινά λάθη που κάνουν πολλές επιχειρήσεις όσον αφορά το μάρκετινγκ μέσω email που μπορεί να τους κοστίσουν λεφτά. Θα σας δείξουμε τα 10 πιο συνηθισμένα λάθη και γιατί μπορεί να είναι επιβλαβή για την επιχείρησή σας.

10 λάθη στο email marketing που θα σας κοστίσουν λεφτά. Περισσότερα »

email subjects

Η ψυχολογία πίσω από τα θέματα των emails

Τι καθιστά μια γραμμή θέματος αποτελεσματική; Ποιοι ψυχολογικοί παράγοντες επηρεάζουν τις αντιδράσεις των αναγνωστών στο περιεχόμενο του email και πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτούς τους παράγοντες για να δημιουργήσουμε γραμμές θέματος που θα ανταποκρίνονται στο κοινό μας;

Η ψυχολογία πίσω από τα θέματα των emails Περισσότερα »

Μετακινηθείτε στην κορυφή