Διασύνδεση email marketing πλατφόρμας με Facebook & Google Audiences

Ποια είναι τα οφέλη

Η ενσωμάτωση της πλατφόρμας μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας με τα κοινά του Facebook και της Google προσφέρει πολλά οφέλη που μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να αυξήσει τα έσοδά της και να δημιουργήσει καλύτερες σχέσεις με τους πελάτες της. Ακολουθεί μια λίστα με μερικά από τα βασικά πλεονεκτήματα και επεξηγήσεις αυτών:

Αυξημένη απήχηση και ορατότητα

Ενσωματώνοντας την πλατφόρμα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας με το κοινό του Facebook, μπορείτε να επεκτείνετε την απήχησή σας και να αυξήσετε την προβολή σας στο κοινό-στόχο σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προσεγγίσετε περισσότερα άτομα που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας.

Καλύτερη στόχευση

Με τη βοήθεια προσαρμοσμένων ειδών κοινού, μπορείτε να δημιουργήσετε καμπάνιες υψηλής στόχευσης που μιλούν για τις συγκεκριμένες ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των πελατών σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα είδη κοινού με βάση τις δικές σας λίστες email και τμήματα, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να στοχεύσετε το ιδανικό κοινό σας πιο αποτελεσματικά.

Βοηθήστε τις διαφημίσεις σας να βρουν τα άτομα που ενδιαφέρονται για επιχείρησή σας.

Υψηλό ποσοστό διάδρασης

Η ενσωμάτωση της πλατφόρμας μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας με το κοινό του Facebook μπορεί να αυξήσει την αφοσίωση στο περιεχόμενό σας. Προσεγγίζοντας άτομα και στα δύο κανάλια, μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να δούνε το μήνυμά σας και να ολοκληρώσουν τον στόχο που έχετε επιλέξει. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερα κλικ, μετατροπές και έσοδα για την επιχείρησή σας.

Αυξημένα έσοδα

Χρησιμοποιώντας καμπάνιες υψηλής στόχευσης, μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να δημιουργήσετε έσοδα από τις προσπάθειες μάρκετινγκ μέσω email. Μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα είδη κοινού με βάση παλαιότερες αγορές ή ενδιαφέροντα, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να προωθήσετε σχετικά προϊόντα ή υπηρεσίες στους πελάτες σας και να αυξήσετε τα έσοδά σας.

Καλύτερες σχέσεις με τους πελάτες

Χρησιμοποιώντας προσαρμοσμένα είδη κοινού και στοχεύοντας τις καμπάνιες σας σε συγκεκριμένα τμήματα, μπορείτε να δημιουργήσετε πιο εξατομικευμένο και σχετικό περιεχόμενο για τους πελάτες σας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε καλύτερες σχέσεις με τους πελάτες σας και να αυξήσετε την αφοσίωση των πελατών.

Πιο αποτελεσματικό μάρκετινγκ

Ενσωματώνοντας την πλατφόρμα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας με το κοινό του Facebook, μπορείτε να εξορθολογίσετε τις προσπάθειες μάρκετινγκ και να εξοικονομήσετε χρόνο και πόρους. Μπορείτε να δημιουργήσετε σχετικές ενέργειες και στα δύο κανάλια, μειώνοντας τον χρόνο και την προσπάθεια που απαιτείται για τη δημιουργία ξεχωριστών καμπανιών για κάθε πλατφόρμα.

Συμπέρασμα

Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Mail-Marketing.gr, μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτά τα πλεονεκτήματα και πολλά άλλα. Η ομάδα των Klaviyo Experts μας μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα είδη κοινού, να αναπτύξετε στοχευμένες καμπάνιες και να βελτιστοποιήσετε τις προσπάθειές σας στο μάρκετινγκ μέσω email για να δημιουργήσετε περισσότερα έσοδα και να δημιουργήσετε καλύτερες σχέσεις με τους πελάτες σας. Με την υπηρεσία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας, μπορείτε να ανεβάσετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο και να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές που σας προσφέρουμε. Διαλέξτε το πακέτο που ταιριάζει στην δική σας επιχείρηση και απολαύστε τα οφέλη της ενσωμάτωσης της πλατφόρμας μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας με το κοινό του Facebook!

Email Marketing

Σχετικά Άρθρα

GMB-Menu-Leaflet
Το μενού σας στην Google μπορεί να σας ανεβάσει στην κατάταξη
Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να διασφαλίσετε ότι οι πελάτες σας μπορούν να σας βρουν εύκολα και να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες σας ...
free-local-seo-rank-tranking-tool
Δωρεάν εργαλείο για Χάρτες Google. Μάθε σε ποια θέση εμφανίζεται η επιχείρησή σου.
Μάθετε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν την κατάταξη της επιχείρησή σας στους Χάρτες Google αλλά και ποιοι είναι οι ανταγωνιστές σας. Αναλυτικός οδηγός.
Μετακινηθείτε στην κορυφή