Ειδικές διασυνδέσεις για πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Γρηγορη ενσωματωση για μακροχρονια αναπτυξη

Τραβώντας άμεσα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο αλλά και ιστορικά δεδομένα από την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου θα κατανοήσετε καλύτερα τους πελάτες σας. Εκμεταλλευόμενοι τα τμήματα που μπορείτε να δημιουργήσετε, οι καμπάνιες και οι αυτοματισμοί με τις ακολουθίες μηνυμάτων θα αυξήσουν άμεσα τα έσοδα και μακροχρόνια την πιστότητα των πελατών σας.

Έτοιμες διασυνδέσεις για Shopify, Magento, Woocommerce, Wix, OpenCart, PrestaShop, X-Cart, Mi9, BigCommerce, Spree, Shif4Shop και Volusion. Αν δεν έχετε μία από τις παραπάνω πλατφόρμες, μην ανησυχείτε. Υπάρχει ανοιχτό API με αναλυτικές οδηγίες για τους προγραμματιστές σας.

Συγχρονισμοί δεδομένων σε πραγματικό χρόνο

Τα δεδομένα ιστορικού και σε πραγματικό χρόνο συγχρονίζονται αυτόματα σε όλες τις ενσωματώσεις σας, έτσι ώστε τα δεδομένα σας να είναι πάντα εξαιρετικά σχετικά.

Ισχυρή κατηγοριοποίηση συνδρομητών

Συνδεθείτε με το ιδανικό κοινό σας δημιουργώντας τμήματα από τις λίστες σας με όσους κανόνες θέλετε. Τα τμήματα ενημερώνονται αυτόματα με βάση την αλληλεπίδραση με τον πελάτη.

Ανοιχτό API για προσαρμοσμένη ενσωμάτωση

Προσαρμοσμένες ενσωματώσεις — αναπτύξτε τις δικές σας με την υποστήριξη από τους αναλυτικούς οδηγούς μας.

Προφίλ πελατών

Κατανοήστε καλύτερα τη λίστα πελατών σας μελετώντας την αγοραστικη συμπεριφορά τους ή ακόμα και την πλοήγηση στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Αυξήστε τα έσοδά σας με την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου σας

Ενσωματώστε την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, το οικοσύστημα και τα ιστορικά δεδομένα σας για να χρησιμοποιήσετε όλα τα δεδομένα σας με τον καλύτερο τρόπο.

Email Marketing

Σχετικά Άρθρα

Πώς να απενεργοποιήσετε τις κριτικές Google.
Ανακαλύψτε στο άρθρο μας τη σημασία των Google Reviews για μια επιχείρηση, πώς οι αρνητικές κριτικές επηρεάζουν και γιατί η απενεργοποίησή τους μπορεί να είναι ...
negative-online-business-reviews-are-opportunity-for-growth
Οδηγός απαντήσεων σε αρνητικές κριτικές Google
Μάθετε πώς να μετατρέπετε τις αρνητικές κριτικές σε ευκαιρίες ανάπτυξης και βελτίωσης της εμπειρίας των πελατών. Αυτός ο περιεκτικός οδηγός προσφέρει στρατηγικές για την αποτελεσματική ...
Μετακινηθείτε στην κορυφή