Ειδικές διασυνδέσεις για πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Γρηγορη ενσωματωση για μακροχρονια αναπτυξη

Τραβώντας άμεσα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο αλλά και ιστορικά δεδομένα από την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου θα κατανοήσετε καλύτερα τους πελάτες σας. Εκμεταλλευόμενοι τα τμήματα που μπορείτε να δημιουργήσετε, οι καμπάνιες και οι αυτοματισμοί με τις ακολουθίες μηνυμάτων θα αυξήσουν άμεσα τα έσοδα και μακροχρόνια την πιστότητα των πελατών σας.

Έτοιμες διασυνδέσεις για Shopify, Magento, Woocommerce, Wix, OpenCart, PrestaShop, X-Cart, Mi9, BigCommerce, Spree, Shif4Shop και Volusion. Αν δεν έχετε μία από τις παραπάνω πλατφόρμες, μην ανησυχείτε. Υπάρχει ανοιχτό API με αναλυτικές οδηγίες για τους προγραμματιστές σας.

Συγχρονισμοί δεδομένων σε πραγματικό χρόνο

Τα δεδομένα ιστορικού και σε πραγματικό χρόνο συγχρονίζονται αυτόματα σε όλες τις ενσωματώσεις σας, έτσι ώστε τα δεδομένα σας να είναι πάντα εξαιρετικά σχετικά.

Ισχυρή κατηγοριοποίηση συνδρομητών

Συνδεθείτε με το ιδανικό κοινό σας δημιουργώντας τμήματα από τις λίστες σας με όσους κανόνες θέλετε. Τα τμήματα ενημερώνονται αυτόματα με βάση την αλληλεπίδραση με τον πελάτη.

Ανοιχτό API για προσαρμοσμένη ενσωμάτωση

Προσαρμοσμένες ενσωματώσεις — αναπτύξτε τις δικές σας με την υποστήριξη από τους αναλυτικούς οδηγούς μας.

Προφίλ πελατών

Κατανοήστε καλύτερα τη λίστα πελατών σας μελετώντας την αγοραστικη συμπεριφορά τους ή ακόμα και την πλοήγηση στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Αυξήστε τα έσοδά σας με την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου σας

Ενσωματώστε την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, το οικοσύστημα και τα ιστορικά δεδομένα σας για να χρησιμοποιήσετε όλα τα δεδομένα σας με τον καλύτερο τρόπο.

Email Marketing

Σχετικά Άρθρα

Taking a mobile photo of the menu in a tapas restaurant
Γιατί το εστιατόριο σας με χιλιάδες κριτικές δεν εμφανίζεται στους Χάρτες Google
Φάγαμε σε εστιατόρια με χιλιάδες κριτικές και ανακαλύψαμε τον λόγο που δεν ήταν ορατά στους Χάρτες Google. Τι μας άρεσε και τι θα διορθώναμε.
local-seo-tools
Must have εργαλεία για το τοπικό SEO
Μάθετε πώς να παρακολουθείτε και να βελτιώνετε αποτελεσματικά την κατάταξη της τοπικής επιχείρησής σας στους Χάρτες Google με τον περιεκτικό μας οδηγό, που περιλαμβάνει οδηγίες ...
Μετακινηθείτε στην κορυφή