Ιούνιος 2023

email-marketing-travel-agency

Πώς να εξασφαλίσετε χιλιάδες κρατήσεις για το ταξιδιωτικό σας πρακτορείο.​

Το email marketing αποτελεί ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία για τα ταξιδιωτικά πρακτορεία. Αν και η ψηφιακή εποχή έχει φέρει πολλές αλλαγές στον τρόπο που επικοινωνούμε, το email παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους επικοινωνίας και επιχειρηματικής προβολής. Στο σημείο αυτό, θα εξετάσουμε τη σημασία του email marketing για τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και θα παρουσιάσουμε μερικές βέλτιστες πρακτικές, παρέχοντας παραδείγματα για καθεμία από αυτές.

Πώς να εξασφαλίσετε χιλιάδες κρατήσεις για το ταξιδιωτικό σας πρακτορείο.​ Περισσότερα »

customer-retention

Retention is the new acquisition: Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε & να αυξήσετε το πελατολόγιο/τζίρο σας.

Στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά, η απόκτηση νέων πελατών είναι σημαντική, αλλά η διατήρηση των υπάρχοντων πελατών είναι η βάση μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Παρά την αναγνώριση αυτού του γεγονότος, πολλές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν προκλήσεις στη διατήρηση των πελατών τους. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τον καλύτερο τρόπο για να διατηρήσετε το υπάρχων πελατολόγιό σας στην επιχείρησή σας.

Retention is the new acquisition: Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε & να αυξήσετε το πελατολόγιο/τζίρο σας. Περισσότερα »

analysis-klaviyo

Η Σημασία της Ανάλυσης και Δεδομένων στο Email Marketing: Ένα Ισχυρό Εργαλείο για την Επιτυχία σας

Το email marketing παρέχει έναν απευθείας κανάλι επικοινωνίας με τους πελάτες μας και μας επιτρέπει να επικοινωνούμε μαζί τους με έναν προσωπικό και στοχευμένο τρόπο. Όμως, για να επιτύχουμε τους στόχους μας, είναι απαραίτητο να παρακολουθούμε και να αναλύουμε τα δεδομένα που προκύπτουν από τις εκστρατείες μας. Η ανάλυση του email marketing μας παρέχει πολύτιμα εργαλεία για την κατανόηση της απόδοσης των μηνυμάτων μας, των προτιμήσεων των πελατών μας και των δυνατοτήτων βελτίωσης.

Η Σημασία της Ανάλυσης και Δεδομένων στο Email Marketing: Ένα Ισχυρό Εργαλείο για την Επιτυχία σας Περισσότερα »

klaviyo-partner

Γιατί να επιλέξετε να συνεργαστείτε με έναν πιστοποιημένο Klaviyo Partner.

Στην εποχή της ψηφιακής επιχειρηματικότητας, η διαχείριση των προωθητικών δραστηριοτήτων και των στρατηγικών μάρκετινγκ έχει γίνει ουσιαστική ανάγκη για την επιτυχία μιας επιχείρησης. Η παρακολούθηση και η επικοινωνία με τους πελάτες σας είναι κρίσιμη για να δημιουργήσετε μια δυναμική και επιτυχημένη σχέση μαζί τους. Εκεί είναι που η Klaviyo, μια αξιόπιστη πλατφόρμα μάρκετινγκ αυτοματισμών email, είναι αναντικατάστατη.

Γιατί να επιλέξετε να συνεργαστείτε με έναν πιστοποιημένο Klaviyo Partner. Περισσότερα »

WooCommerce x Klaviyo Case Study

WooCommerce x Klaviyo Case Study. Πώς φέραμε 16 ευρώ για κάθε 1 ευρώ που ξόδεψε η επιχείρηση.

Πώς για κάθε 1 ευρώ που επένδυσε ο συνεργάτης μας πήρε πίσω 16. Γιατί όταν το email marketing γίνεται με στρατηγική, δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο κανάλι μάρκετινγκ!

WooCommerce x Klaviyo Case Study. Πώς φέραμε 16 ευρώ για κάθε 1 ευρώ που ξόδεψε η επιχείρηση. Περισσότερα »

Μετακινηθείτε στην κορυφή